Cautare

76 de rezultate pentru "aurora sitarus" (2.91 secunde)
6 August 2015, recitaluri extraordinare sustinute de Nineta Popa si Maria Dragomiroiu 7 August 2015, recitaluri sustinute de Sanzienele si Mioara Velicu 8 August 2015, recitaluri sustinute de Mandrele si Niculina Stoican 9 August 2015, recitaluri sustinute de Radu Ille, Oana Florea si de Aurora si Sandel.
Dr Aurora Dragomiristeanu, directorul general al RNDVCSH, spune ca registrul nostru are recunoasterea tuturor autoritatilor internationale. Astfel, pacientii romani pot beneficia de donatori ai tuturor registrelor internationale.
vizuala, tiparita, auditiva", spune dna dr. Aurora Stanescu, Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa".
Aurora Dragomiristeanu, directorul general al RNDVCSH. Pana in prezent, un numar de 5 vieti au fost salvate in urma procedurilor de transplant de celule stem de la donator neinruditi realizate in unitatile sanitare romanesti.
Anul trecut, IWA a avut posibilitatea sa ajute Fundatia HAR, Casa de copii din Gheorghe Doja Mures, Centrul Aurora, Fundatia REMAR.
De Paste, vom fi la targul organizat la Aurora Mall din Buzau si intre 2 - 4 mai la targul organizat in curtea MTR.
Conform ultimului raport intocmit de specialistii DSP Constanta pentru perioada 23 - 27 iunie, calitatea apei de mare in zona Mangalia, care cuprinde statiunile Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai si Vama Veche, este "excelenta".
Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru editia din acest an a programului (sejur sase nopti/persoana) ajung pana la 159 lei pentru hotel de o stea, fara mic dejun, 179 de lei la doua stele, fara mic dejun, si 269 de lei cu mic dejun, 199 de lei la trei stele fara masa de dimineat si 329 de lei cu micul dejun inclus, iar la patru si cinci stele - 379 de lei, respectiv 469 de lei, sumele incluzand Ai micul dejun.
A mai existat un caz similar in regiunea Aurora, care insa nu a fost investigat, deoarece Comisia nu exista la momentul respectiv.
Cerul nocturn avea si o ciudata stralucire verde peste toata emisfera nordica, ca un fel de aurora boreala foarte difuza, din nou ceva ce van Heijst nu mai vazuse inainte.
vizitarea expozitiei de fotografie Luminile Nordului - Aurora Boreala in Insulele Lofoten”; -18.00 - 01.00: vizitarea expozitiei OCEANE LA MICROSCOP.
Sunt ieftine, ecologice si uimitoare / by Aurora Totul a inceput cu Lord of the Rings si indragitele case ale hobbitilor.
In anul 1970, un baiat din East Aurora, statul New York, a relatat ca a vazut o sfera galbuie care se deplasa incet si fara zgomot pe cer.
Astfel, spatiile comerciale, restaurantele si hipermarket-urile din cadrul Mega Mall din Bucuresti, Shopping City Piatra- Neamt, Braila Mall, Shopping City Targu Jiu, Severin Shopping Center, Aurora Mall Buzau, Shopping City Sibiu, Ploiesti Shopping City si City Park Constanta vor fi inchise de Revelion.
Cea mai scumpa casa este Villa Aurora din Roma si costa 535 mil. $ Villa din Roma se remarca prin operele de arta pe care le contine.
Aurora de 38 de ani din Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si de emitere de file CEC fara a avea autorizarea trasului.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com